Apartments Tatinja Vedrana Kriletić

The apartments are situated in family house in a picturesque bay Tatinja near the small sandy beach. Both apartments have stunning sea views, and the one on the ground floor has a large terrace and garden and is ideal for children to play. Town center (shops, markets, ATM machine, tourist office, post office) is about 200 m away, and restaurants are located nearby.
A2 + 2 Apartment for 2 adults and 2 kids, can be used as two separate rooms) is located on the first floor. It consists of two bedrooms, bathroom, and dining room(extra bed), balcony and terrace (with lattice above) overlooking the sea. TV, barbecue, parking in the shade. Cot available on request. Kitchen is nearby.


A4 + 1 Apartment for 4 – 5 is located on the ground floor. It consists of two bedrooms (double and triple), bathroom, kitchen and dining room (extra bed) and terrace overlooking the sea. TV, barbecue, parking in the shade. Cot available on request.

Apartmani su smješteni u obiteljskoj kući u slikovitoj uvali Tatinja u blizini male pješčane plaže. Oba apartmana imaju lijep pogled na more, a onaj u prizemlju ima veliku terasu i dvorište i idealan je za dječju igru. Središte mjesta (trgovine, tržnica, bankomat, turistički ured, pošta) udaljeno je oko 200 m, a restorani se nalaze u neposrednoj blizini.

A2+2 Apartman za dvije odrasle + dvoje djece nalazi se na katu. Sastoji se od dvije spavaonice, kupaonice, balkona i terase natkrivene odrinom (pergolom) s pogledom na more. TV, roštilj, parkiralište u hladu. Dječji krevetić na upit. Kuhinja je odvojena od objekta.

A4+2 Apartman za četiri do šest osoba nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dvije spavaonice (dvokrevetna i trokrevetna), kupaonice, kuhinje s blagovaonicom (pomoćni ležaj) i terase s pogledom na more. TV, roštilj, parkiralište u hladu. Dječji krevetić na upit.

  • Owner: Vedrana Kriletić 
  • Location: Tatinja 
  • Address: 20263 Lumbarda,20263 Lumbarda,20263 Lumbarda 
  • Persons: 2,3,4,5 
  • Contact: + 385 20/ 712 – 187 vedrana.kriletic@gmail.com  
  • E-mail: vedrana.kriletic@gmail.com 
  • Mobile : + 385 91/ 767 6403